Van www.carrywithus.com:

“Wij zijn Stichting Carry, een non-profit organisatie welke bestaat uit vrijwilligers die een deel van de last proberen te dragen voor vluchtelingen. Wij hebben het in het ‘Westen’ enorm goed en zouden veel meer voor anderen kunnen doen. Met het opzetten van eigen goede doelen waar jezelf pushen en uit je comfort zone treden – zoals het meedoen aan een triatlon – centraal staat, willen wij zoveel mogelijk geld op halen om hiermee de last voor vluchtelingen elders in de wereld te dragen. Dit geld willen we besteden aan eerste levensbehoeften als voeding, educatie, onderdak en kleding. 

Wij richten ons specifiek op vluchtelingen en de kampen waar de behoefte aan hulp het grootst is. Het opgehaalde geld besteden we aan de financiering van eerste levensbehoeften. Met het oog op dit doel wordt er samengewerkt met (plaatselijke) organisaties die hier meer expertise in hebben. “

Binnen Carry bestuur ik de stichting als voorzitter en houd ik mij daarnaast bezig met het visuele en promotionele aspect van de stichting (maken van video’s, foto’s en design).

Op 30 juni 2019 doen we mee aan de Triatlon in Amsterdam. 

Koen Hoogendoorn

Close Menu